Kup pobednika / Trofej pobednika – Beograd – 11/12.02.2017 – Rezultati

U Beogradu, Srbija, 11. i 12. 02. 2017 održan je “Kup pobednika / Trofej pobednika”,  mačevalačko natjecanje u floretu, maču i sablji u svim starosnim kategorijama, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Iz Hrvatske su nastupili natjecatelji MK Inter, MK ZŠM, MK VMD , MK Karlovac, MK Split, HAMK Mladost i MK Dmitar Zvonimir.

Budući da kompletni rezulatati do sada nisu objavljeni , ovo su samo djelomični, dostupni rezultati.

Prvoga dana u seniorskoj konkurenciji, u ženskom floretu nastupila je članica MK Inter Viktorija  Vučković Soković, koja je u konkurenciji pet natjecateljki, u konačnom plasmanu osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

U muškom maču u seniorskoj konkurenciji nastupio je Adrian Vučković Soković , član MK Inter, koji je u konkurenciji 29 natjecatelja osvojio 20. mjesto.

Drugoga dana, u nedjelju, održana su natjecanja u mlađim dobnim skupinama.

U maču, u ženskoj kadetskoj kategoriji , nastupile su Viktorija Vučković Soković (MK Inter) i Helena Lušić (MK Dmitar Zvonimir). U konačnom plasmanu helena je zauzela drugo mjesto, a Viktorija deveto.

Kup pobednika / Trofej pobednika 2017 – Beograd – 12.02.2017 – Rezultati

U maču, u muškoj kadetskoj konkurenciji, nastupio je Adrian Vučković Soković , koji je u konačnom plasmanu osvojio  deseto mjesto.

U veteranskoj kategoriji u maču, nastupio je Branko Lozančić (MK Dmitar Zvonimir), te je zauzeo šesto mjesto.

U maču , u juniorskoj kategoriji, nastupili su Jakov Šola (MK Split) i Adrian Vučković Soković (MK Inter). Jakov je u konačnom plasmanu bio treći, a Adrian jedanaesti.

U juniorskoj kategoriji u maču za žene, nastupila je Helena Lušić (MK Dmitar Zvonimir) i u konačnom plasmanu osvojila treće mjesto.

U kadetskoj konkurenciji floreta za muškarce, nastupili su Luka Pejić (MK Inter) i Janko Leskovac (MK ZŠM). Luka je konačno bio drugi, a Janko treći.

U kategoriji pionira A, u maču , u ženskoj konkurenciji nastupila je Lara Fabac (MK Karlovac) koja je u konačnom plasmanu  zauzela peto mjesto.

U muškoj konkurenciji u maču, u kategoriji pioniri A, nastupili su Jakov Pleše (HAMK Mladost),Janko Leskovac (MK ZŠM) i Matej Kurtović (MK Dmitar Zvonimir). Jakov je u konačnici zauzeo treće mjesto, Janko drugo, a Matej jedanesto.

U muškoj floretu, u kategoriji pioniri A , nastupili su i opet Jakov i Janko. jakov je zauzeo sedmo mjesto, dok je Janko bio pobjednik ove kategorije.

I konačno, u ženskom floretu, u kategoriji pioniri A, nastupila je Lara Fabac (MK Karlovac), te je osvojila drugo mjesto.

Konačni bilten natjecanja biti će objavljen naknadno.

Slike i video snimke sa “Kupa pobednika / Trofeja pobednika 2017”

International fencing tournament “Kup pobednika / Trofej pobednika” was held in Belgrade , Serbia on 11th and 12th of February 2017. Competion was held in all age categories  and all weapons , in men’s and women’s categories.

Full results from “kup pobednik / Trofej pobednika” will be published shortly.

Here are some pictures and videos from “Kup pobednika / Trofej pobednika” tournament