Andrea, Jelena, Janko i Jakov zlatni u Ljubljani na 4. Ljubljana kupu u maču – 15.04.2017 – Ljubljana, SLO – Rezultati – Results

Danas je u Ljubljani, Slovenija održan 4. Ljubljana kup u mačevanju. Natjecanja su se odvijala u svim kategorijama mača. Na turniru su nastupili i hrvatski natjecatelji i postigli odlične rezultate.

Natjecanja su krenula B kategorijom za dječake i djevojčice (do 14 godina).

Od hrvatskih natjecatelja u B kategoriji mača za dječake nastupili su Gnjidić Luka, Pleše Jakov, Šimunković Luka i Šimunković Marko (svi HAMK Mladost) i Janko Leskovac (ovaj puta za SD Gladio, Koper).

Pobjednik turnira bio je Janko Leskovac koji je u finalu pobjedio Ivana Makevića (MK Crvena Zvezda , Beograd). Treće mjesto podijelili su Jakov Pleše i Luka Gnjidić (oba HAMK Mladost). Luka Šimunković bio je peti, a njegov brat Marko  šesti.

Rezultati 4. Ljubljana kupa – dečki B

U kategoriji djevojčica B nastupila je Jolić Jelena (HAMK Mladost) koja je u finalu pobjedila Evu Figelj (SK Ljubljana) i tako osvojila prvo mjesto.

Rezultati 4. Ljubljana kupa – djevojčice B

U kategoriji juniora nastupio je Jakov Šola (MK Split) koji je u finalu bio bolji od Gregora Porša (ASK Maribor). Uz Jakova nastupili su i Luka Mlinar i Adrian Vučković Soković (oba MK VMD). Adrian je zauzeo jedanaesto mjesto, a Luka petnaesto.

Rezultati 4. Ljubljana kupa – juniori

U kategoriji juniorki nastupile su Lucija Gnjidić , Andrea Majdandžić, Josipa Jolić (sve HAMK Mladost) i Viktorija Vučković Soković (MK VMD).

Lucija je u finalu izgubila od Eve Helene Zorman (ASK Maribor) te je u ukupnom plasmanu bila druga. Andrea Majdandžić bila je treća, Josipa Jolić  peta, a Viktorija Vučković Soković šesta.

Rezultati 4. Ljubljana kupa – juniorke

U kategoriji dječaka C nastupio je Marko Šimunković koji je zauzeo treće mjesto.

U kateriji djevojčica C nije bilo hrvatskih predstavnica, a najbolja je bila Giorgia Maggio (SC Pordenone,ITA)

Rezultati 4. Ljubljana kupa – djevojčice C

U konkurenciji kadeta nastupili su Jakov Pleše, Luka Šimunković i Luka Gnjidić (svi HAMK Mladost) , Mlinar Luka i Adrian Vučković Soković (oba MK VMD), te Janko Leskovac (SD Gladio).

U konačnom poretku najbolji je bio Lan Golob (SK Izola), a od hrvatskih natjecatelja Jakov Pleše koji je zauzeo šesto mjesto. Janko Leskovac bio je sedmi, Luka Mlinar deseti, Luka Šimunković jedanaesti , Adrian Vučković Soković dvanaesti i Luka Gnjidić šesnaesti.

Rezultati 4. Ljubljana kupa – kadeti

U kadetskinjama nastupile su Andrea Majdandžić, Lucija Gnjidić i Jelena Jolić (sve HAMK Mladost), Viktorija Vučković Soković (MK VMD), Helena Lušić (MK Dmitar Zvonimir) i Lina Cukrov (MK Špada).

U finalu Andrea  je bila bolja od Lucije, a peto mjesto zauzela je Viktorija Vučković Soković. Jelen jolić Bila je šesta, Helena Lušić sedma i Lina Cukrov deveta.

Rezultati 4. Ljubljana kupa – kadetkinje

Više slika i video snimki sa 4. Ljubljana kupa u maču

Rezultati 4. Ljubljana kupa u mačevanju / Results of 4th Ljubljana fencing cup in epee