Aurora lighting mask and wireless – Leon Paul

aurora

Na sjednici Komisije P&P FIE održanoj u Bukureštu 29.07 – 01.08.2015 godine održana je i prezentacija noviteta iz firme Leon Paul, a odnosi se na wireless   i  masku sa unutarnjim osvjetljenjem koje bi bilo stalno upaljeno ili bilo aktivirano prilikom pogodaka.

Komisija je zauzela stav da su to interesantni prijedlozi,  naročito wireless (na baterije ) koji omogućuje mačevanje na svim lokacijama.

Stav Komisije je da je za  rasvjetu u masci potrebno još testiranja sa mačevaocima kako bi se definitivno utvrdilo da led rasvjeta ne smeta, mačevaocima , a naravno i Komisija za oružje (SEMI) treba utvrditi prikladnost. Predloženo je da rasvjeta bijele boje bude uključena stalno. Primljeno je na znanje i da  Leon Paul ima sve spremo za razvoj maske sa prozirnim vizirom te potvrde NASE i SHINKASEN instituta o prikladnosti polykarbonata za proizvodnju vizira, ali ne želi pokretati razvoj budući je na zabranjenim maskama izgubila 200.000 funti uloženih u razvoj. Prezentacija maske sa unutarnjom rasvjetom u privitku, a wireless prezentaciju možete vidjeti na adresi :

https://www.youtube.com/watch?v=_9kkXNaLEio