EKSKLUZIVNO – Izbori u Sportskom savezu grada Zagreba – podrška “MOŽEMO” Bašiću i tesli

Izbori u Sportskom savezu grada Zagreba

S velikim zadovoljstvom možemo objaviti da je politička platforma “Možemo”, odlučila da će pri izboru za novog predsjednika i dopredsjednika Sportskog saveza grada Zagreba pružiti podršku kandidatima Branimiru Bašiću i Andreju Tesli. Izborna skupština trebala bi biti održana sredinom listopada.

Time je neizravno poslana poruka kandidatu Vjekoslavu Šafraniću da ne uživa podršku nove gradske vlasti, a pogotovo nakon nedavnih događaja u SSGZ , kada je navodno od strane Vjekoslava Šafranića i Marka Kallaya nuđeno mito dosadašnjem predsjedniku Nikoli Dragašu, prema njegovoj izjavi publiciranoj u javnim medijima.

Nadamo se da će biti izabran puno kvalitetniji predsjednik Branimir Bašić, koji je već bio predsjednik SSGZ prije naprasnog smjenjivanja od strane Milana Bandića, te koji nema toliko problematičnih situacija kao što imaju dosadašnji članovi SSGZ – tajnik i članovi nadzornog odbora.

U nastavku prenosimo priopćenje za medije:

POZIV NA PRESS KONFERENCIJU KANDIDATA BAŠIĆA I TESLE ZA PREDSJEDNIKA I DOPREDSJEDNIKA SPORTSKOG SAVEZA GRADA ZAGREBA

Branimir Bašić , veslački veteran i Andrej Tesla, košarkaški trener udružili su snage u zajedničkom nastupu za predsjednika i dopredsjednika Sportskog saveza Grada Zagreba (SSGZ).

Sportski savez godinama je kompromitiran od strane višestrukog Uskokovog optuženika, glavnog tajnika Saveza, Zdenka Antunovića i vrijeme je za promjenu!

Branimir Bašić je 2012. bio izabran predsjednikom prethodnog Saveza kada je savez direktnom malicioznom akcijom Milana Bandića likvidiran. Došao je trenutak da se nastavi ono što je davno trebalo biti započeto pod vodstvom Bašića. Sport je zajedničko dobro svih građana Zagreba, a rekreacija, amaterski sport i infrastruktura njegova su kičma za koju se Bašić i Tesla zalažu.

Zajednička presica kandidata Bašića i Tesle biti će 27.9. 2021. (ponedjeljak) u podne, u prostoru Sportskog saveza Grada Zagreba, Savska cesta 137.

Bašić i Tesla su promjena koju Zagreb treba, nekorumpirana i entuzijastična lica zagrebačkog sporta, promjena koju zagovara i nova zagrebačka vlast.

Na presici će kandidati obrazložiti svoju viziju budućnosti Saveza te će odgovarati na pitanja novinara.